Од инкузивни идентитети на едно инкузивно општество:

Преглед на социјален составен идентитет кај младите на Западен Балкан

 

19. февруари - Белград

DSCF5730

Социјалните идентитети на младите во Западен Балкан: Важноста на односите помеѓу етничките, верските и националните идентитети - Презентација на резултатите од истражувањата на завршната конференција

Прочитај повеќе

29. Април - Косово

conference in Kosovo

Конференција за општествените идентитети на младите во Косово. Интеракцијата помеѓу етничката, религиозната и националната припадност

Прочитај повеќе

Алсат-М

Photo ALSAT discussion

„Алсат-М“, програма „200“: Презентација на проектот „ Од инкузивни идентитети на едно инкузивно општество“

Прочитај повеќе

Повеќе артикли...

             

 

Проектот е поддржан во рамките на Програмата за промоција на регионалните студии во Западен Балкан (RRPP) кој се менаџира од Универзитетот на Фрибутрг, под покровителство на Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC), Федералниот оддел за надворешни работи  

Regional Research Promotion Programme in the Western Balkans